Office Space by Sheng Tao

Sheng Tao Shows The Rhyme Moving Space Office Space

Sheng Tao , the project leader of the highlighted design Rhyme moving space - office space by Sheng Tao explicates, Entering into the entrance door of company, the whole front desk area appears in the form of an irregular shape in front of your eyes. At far corner there is a corridor mouth connecting the first floor of office area. Designer also retained the original structure of interlayer to pull up space height. Make the public office area compatibilizing effectively. So whether in the office or staff area, can easily see the beautiful scenery outside the windows. .

Office Space by Sheng Tao Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=44733

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 8 Pixels Design Blog homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 8 Pixels Design Blog - 8px.org - All Articles