Qingdao Tianyuan Sales Center by Jing Zhou

Jing Zhou Designs The Qingdao Tianyuan Sales Center Sales Center

Jing Zhou, the designer of the award winning work Award Winning Qingdao Tianyuan Sales Center Sales Center demonstrates, The Sales Center was reconstructed from two villas. It’s small and structurally limited. But, such limitations inspired us so that we broke the limits of space. First, we kicked over the traces and gave up the usual large layout of a sales center for club layout. In addition to the usual functions of a sales center, we tried to enhance its sense of experience to an exquisite club.Then, limited by space, we employed multi-dimensional crossing of spatial momoving lines and lines of sight ..

Qingdao Tianyuan Sales Center by Jing Zhou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=73372

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 8 Pixels Design Blog homepage.

Copyright © 2010 - 2019 8 Pixels Design Blog - 8px.org - All Articles